Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

Ungdomslaget

SIDAN ÄR UNDER UPPDATERING! 

 

Precis som under de senare åren så kommer Vetlanda Speedway att köra ett ungdomslag tillsammans med Lejonen, under namnet Vetlanda/Gislaved.
Två av matcherna körs i Vetlanda, den tredje i Gislaved. 

2021 års lag listas nedan.

 

Alfons Wiltander - 1,271

Vetlanda MS
Född: 11 maj, 2006
Alfons tog ett ordentligt kliv under säsongen 2019 och representerade Sverige under internationella tävlingar. Tonåringen från Värnamo var en av fem förare som körde den inofficiella VM-finalen i danska Vissenbjerg, med en fjortondeplats som facit. Blir ledande i detta lag.
Sponsorer: Harrys, Garageportexperten, Hasses, Two Faces i-design, Censit, Mr Cap, Bygga, IKV, Flexokliche, Technoskruv, Femcab, Värnamo Krosskonsult, Netic, Duoplåt, Björhags måleri, Värnabo, mormor & morfar, Gjuteriteknik, Nominit.

Värnamosonen körde 85cc under stora delar av 2020 och var exempelvis en av fem svenskar som körde ungdoms-EM-finalen i polska Gdansk i Augusti. Han hann dock även med en "smygpremiär" på 250cc-cykeln redan i höstas.

Alfons körde 11 matcher för Vetlanda/Lejonen 2020

 

Inken Pöker - 0,796
Vetlanda MS

Född: 4 december, 2006
Inken bommade ett par tävlingar p.g.a. skada under den gångna säsongen, men hann med att höja sitt snitt med en tiondel. Med en skadefri säsong måste målsättningen vara att kliva uppåt ytterligare, mot 1,000 poäng per heat. Inken har definitivt detta inom sig.
Sponsorer: Castrol, Ulvedal's

Rike Pöker

 

 

Theo Bergkvist

 

 

 

 

Albin Sigvardsson - 1,185
Gislaveds MK

Född: 9 juni, 2007
Efter säsonger med guldhjälmstävlingar så blev säsongen 2019 den första med serietävlingar, då som en del av kombinationslaget Dackarna/Lejonen. Dessutom hann Albin med några inhopp som gästförare i Vetlandalaget, så han känner redan sin nya lagkamrater. 

Viktor Ferneborn - 0,500
Gislaveds MK

Född: 6 juli, 2008
Lejonen fyller på från sin guldhjälmsverksamhet, när nu Viktor tar klivet in i serielaget. Viktor körde alltså guldhjälmsheat i fjol, bl.a. i samband med ungdomsmatchen i Vetlanda i början av säsongen. Mot slutet av året avslutade han med maximala 15 poäng i Målilla.