Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

VIP-hus

Bjud med din familj, vänner eller kunder på något extra! En VIP-kväll hos oss på Hasses Motorstadion är något utöver det vanliga. Ni serveras en buffé från Sussie Olssons kök tillsammans med god dryck och underhållning i världsklass.

En VIP-kväll börjar ca. 17.30 då ni anländer till motorstadion. Där möts ni av våra VIP-värdar som lotsar er till och genom den öppna depån för att komma så nära klubbens och motståndarnas förare som möjligt inför matchen.

Klockan 18.00 serveras mat från Sussie Olssons Kök i VIP-huset. Där vistas ni tillsammans med de andra VIP-gästerna och dessutom får ni lyssna till en exklusiv intervju med någon ur lagledningen/laget för att höra deras tankar och funderingar inför matchen.

19.00 börjar kvällens match och ni tar då plats på läktaren i direkt anslutning till VIP-huset. Ungefär 1 timme senare, efter heat 10, är det en längre paus i matchen och då serverar vi fika inne i VIP-huset igen. Efter pausen sätts matchen igång igen och avslutas förhoppningsvis med en seger för hemmalaget.

I VIP-paketet ingår: 

Parkering, entré, rundvandring i depån, buffé, matchprogram, sittplats, pausfika m.m. 

För frågor kring VIP: 

Camilla Hillström Fridh /VIP-ansvarig/  0703-57 81 37

Niklas Fridh                 0700- 82 55 86 

 

VIP-loge

Ni får träffa en förare lite närmare, sedan får Ni titta in i speakertornet och se hur domare och tävlingsledning arbetar. Dessutom får Ni känna på hur vår mycket speciellt preparerade start känns för dagen.

 

För frågor kring VIP-Logen

Camilla Hillström Fridh /VIP-ansvarig/ 0703-57 81 37

Niklas Fridh                 0700- 82 55 86