• Ligasponsorer

Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Tisdag Tis 11 Maj Maj
Tisdag Tis 25 Maj Maj
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug

Marknad

Till våra viktiga sponsorer!

Utan våra - ack, så viktiga sponsorer - skulle vi stå oss slätt. Utan ert stöd skulle det knappast finnas någon speedway i Vetlanda på Elitserienivå. Vi är förstås glada och tacksamma över allt vad ni ställt upp med genom åren. Det är bara att erkänna: utan er hjälp skulle det inte finnas någon elitspeedway i Vetlanda. Det är inget att sticka under stol med.

Tacksamhet och glädje

Den gågna säsongen innehöll både ris och ros. Förarna körde ofantligt mycket bättre än vad ”experterna” hade trott. Det kostade naturligtvis pengar utöver vad vi hade i budgeten. Men det går ju inte an att säga till förarna att de inte får köra alltför bra. Av kostnadsskäl. Förarna är och förblir tävlingsmänniskor och lägger sig inte i första taget.

Samtidigt är vi smärtsamt medvetna om att publiken inte kom i den utsträckning vi hade velat. Vi hade räknat med en större publik än vad som blev fallet. Det är bara att erkänna det också.

Nåja, vi har till skillnad från en del andra klubbar klarat av att betala våra förare. Vetlanda Speedway har alltid satt en ära i att först av allt betala förarna deras arvode. Så har det varit och så kommer det att förbli.

Sponsring inför 2020

Vi både tror och är övertygade om att ni är beredda att stötta oss så att vi kan nå det allra största målet: att bli svenska mästare. Vi har klarat det förut. Och vi hoppas klara det igen. Vi har ett lag med en oerhört stor pontential. Och med en laganda som kan försätta berg. Det sista, det inte minst viktiga.

Den stora nyheten

Vi kommer att köra med minst 3 st ”svenskar” under säsongen, de flesta från trakten eller vad sägs om Vetlanda, Hjältevad och Mariannelund. Kom sedan inte och säg att laget bara består av utlänningar. Det blir lite som ”förr i tiden”.

För att kunna höra om er villighet att fortsätta sponsra klubben skulle vi vilja träffa er enskilt och med er diskutera kommande säsong och kommande säsonger(flerårsbudget).Vi tror nämligen inte att det går att leva ur hand i mun och bara ta en säsong i taget. Skall vi komma någonstans kräver det långsiktig planering. Vi ger er därför tillfälle att bestämma när ett sådant möte kan ske. Vi blir fyra stycken som kommer att syssla med dessa frågor inför kommande år, både 2020 och framöver. Den av oss som kan ställa upp, kommer till er för detta möte.

Vi skulle vilja be dig föreslå när ett sådant möte med oss kan ske.

 

Stefan Gidius Christer Rudvall Tommy Edvardsson Mikael Wirebrand

[email protected]

[email protected]