Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

Lagledarbyte i Vetlanda Speedway

6 april 2021 19:20

Med speedwaysäsongen en månad bort så blir det en ändring på lagledarposten i Vetlanda Speedway.


Mikael Karlsson, som efterträdde tidigare sportchef/lagledare Mikael Wirebrand i början av februari, tvingas nu kliva av uppdraget som lagledare för Vetlanda Speedway. Ett nytt jobb gör det omöjligt att kombinera med en lagledarpost i Bauhausligan. Mikael kommenterar det hela: -"Ett vemodigt beslut, men jag har fått en chans som jag inte kan tacka nej till. Klubben har varit mycket förstående och gjort ett bra jobb för att hitta en ersättare". 

Styrelsen har jobbat hårt för att hitta en lämplig ersättare, men det har resulterat i att Conny Ivarsson tar över uppdraget. Conny, som fyller 56 år under året, är en av Vetlanda Motorsällskaps största profiler genom historien. 1988 års VM-finalist har 302 matcher och 2933 inkörda poäng på sitt samvete, med vilket han leder maratontabellen för föreningens A-lag. 

Mikael kommer att stötta Conny i samband med överlämnandet av posten, vilket naturligtvis är positivt. Samtidigt önskar föreningen Mikael lycka till med sitt nya jobb, men ser även fram emot att se Conny leda årets upplaga av Vetlanda Speedway.