• Huvudpartners

Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

Pressmeddelande från ESS

12 november 2019 08:09
ess

Ny samarbetspartner till Svensk Speedway


Elit Speedway Sverige, ESS, har tecknat ett samarbetsavtal med KAESER Kompressorer AB som gör företaget till en stor partner till den svenska elitserien för säsongen 2020.
Michael Brask VD på KAESER Sverige är positiv till avtalet.
– Många av företagets kunder är intresserade av Speedway och vi kommer att kunna nå ut till ännu flera med vårt samarbete med ESS där vi kommer att både synas på arenorna och nätverka, säger Michael Brask.
KAESER är ett rikstäckande företag som kommer att vara nära och närvarande när den svenska elitserien körs. Med det nya TV avtalet där matcherna sänds i linjär TV, så kommer synligheten att bli mycket större för Speedway och även för KAESER Kompressorer ABs varumärke. KAESER Kompressorer är ett av världens ledande tryckluftsföretag och finns i hela Sverige från Kiruna till Helsingborg med 74 anställda och huvudkontor i Täby, globalt är antalet anställda ca 6500. Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet är väldigt positiv till att få in KAESER Kompressorer AB som partner till Elitserien 2020.
– Jag känner en stolthet och glädje att få in ett så stort företag som partner till den svenska elitserien 2020. Det nya TV avtalet som skrevs till säsongen 2020 gör att intresset ökar för svensk Speedway och jag är förhoppningsfull att vi ska få in ytterligare flera partners som kommer att samarbeta med Elit Speedway Sverige 2020, säger Mikael Teurnberg

På bilden från vänster Roland Olsson KAESER, Mikael Teurnberg ESS och Michael Brask VD KAESER.

För mer information, kontakta gärna Michael Brask, VD KAESER Sverige, 0706-89 24 24 Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93 Mikael Holmstrand, mediaansvarig ESS, 0706-92 51 30

Fakta:
Elitserien i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade.
Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitserieklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.
www.elitspeedway.com