Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

En glädjens dag

3 juni 2022 17:53

Strax innan lunch under fredagen fick representanter för Vetlanda Motorsällskap ett efterlängtat besked; "Vi har accepterat ert bud för Vetlanda Speedway ABs konkursbo"


Vetlanda Motorsällskap som i samband med konkursen av dotterbolaget Vetlanda Speedway AB i samma sekund blev av med både anläggning, maskiner, fordon och inventarier bekräftar nu att man nått en överenskommelse med konkursförvaltaren gällande Vetlanda Motorstadion.

  • Vi fick idag beskedet att budet accepterats och att avtalen skrivs under nästa vecka, bekräftar Mia Kristoffersson i styrelsen.

Den sittande styrelsen tillträdde den 17 mars och bara 13 dagar senare var konkursen av dotterbolaget ett faktum. Tiden efter har varit turbulent och oviss, men styrelsen, medlemmar och andra speedwayfantaster har jobbat oförtrutet för att finna lösningar för att kunna köpa tillbaka banan. Kommunen har ställt upp liksom flera företagare och privatpersoner. Den ovissa framtiden har gjort att klubben fått planera för flera scenarier, men nu kan man äntligen ta sikte på framtiden och åter börja jobba med verksamheten. Vägen mot elitserien kommer ta tid, men man hoppas redan i år kunna bjuda publiken på allsvensk speedway men kanske framförallt få igång den så viktiga barn- och ungdomsverksamheten.

  • Mitt i allt elände känns det som vi fått en ny chans, en chans att göra om och göra rätt, den får vi inte missa. Redan kommande helg kör man JuniorEM-kval i Vetlanda och styrelsen bekräftar att man inom kort kommer presentera en plan för innevarande säsong.