Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

KAESER Kompressorer förlänger samarbetet med ESS

19 januari 2022 12:25

Ligans arbetet med att knyta till sig starka nationella partners fortsätter och en viktig pusselbit är i hamn efter ännu en avtalsförlängning


Elit Speedway Sverige, ESS, har förlängt samarbetsavtalet med KAESER Kompressorer AB, som har varit en av ligans huvudsponsorer sedan 2020.

Michael Brask VD på KAESER Sverige är positiv till det fortsatta samarbetet med ESS: – Trots de olika event-restriktioner som även har drabbat ESS under pandemin, är vi nöjda med hur vi har kunnat nätverka och synas på arenorna runt om i Sverige. En något mindre publik på matcherna har vägts upp av ett större medialt intresse med ökad synlighet på olika TV-kanaler och andra sociala kanaler. Vi på KAESER och våra kunder ser verkligen fram emot kommande säsong, säger Michael Brask.

KAESER Kompressorer är ett av världens ledande tryckluftsföretag och finns i hela Sverige från Kiruna till Helsingborg med drygt 80 anställda och huvudkontor i Täby. Globalt är antalet anställda ca 7000.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, gläds åt det fortsatta samarbetet: – Jag är väldigt glad och positiv till att vi får möjlighet att fortsätta samarbetet med Kaeser. Ett samarbete som utvecklats under åren och där vi nu går in i vår tredje säsong tillsammans där vi förhoppningsvis kan erbjuda en större närvaro på våra arenor än tidigare, säger Mikael Teurnberg.

Mikael Holmstrand, ordförande i ESS, kommenterar det fortsatta samarbetet: – Det är viktigt för svensk speedway att knyta till sig centrala partners och i Kaeser har vi ett engagerat samarbete. I skenet av de två senaste säsongernas pandemipåverkan är vi väldigt stolta över att få fortsatt förtroende. Det är ett styrkebesked för ligans attraktionskraft, säger Holmstrand.

För mer information, kontakta gärna Michael Brask, VD KAESER Sverige, 0706-89 24 24 Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93 Mikael Holmstrand, ordförande ESS, 0706-92 51 30