Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Måndag Mån 6 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep

Vi behöver din hjälp!!!

29 mars 2022 11:04

Det är ingen hemlighet att Vetlanda Speedway är hotat. Efter att ha tagit över med ett stort underskott i kassan och inte minst ett naggat förtroende hos många samarbetspartners har den nya styrelsen en riktigt riktigt tuff uppgift med att försöka få både föreningen och aktiebolaget på fötter. Men med struktur, en affärsplan och en långsiktig och stram budget ser vi ändå ljust på framtiden. Trots det akuta läget. Men vi behöver din hjälp för att klara det och vi behöver den nu!


Varje bidrag, varje krona till föreningen ökar chanserna för klubben att leva vidare och för alla speedwayfans att fortsatt kunna se sina favoritförare från vallen en solig tisdagskväll. Det ökar chanserna för att barn och ungdomar ska kunna skapa sig ett ett intresse som ger förutsättningar för bra fysik, tillhörighet och ett sammanhang där alla ryms.

Klubben har funnits i över 75 år och med tiden blivit både ett landmärke för stan, fostrat många av tidernas bästa speedwayförare och inte minst en självklar samlingsplats för alla motorintresserade. Vi vill att det ska fortsätta vara så och vi hoppas att du också vill det.

Är du ännu inte medlem? Bli det! Vill du bara bidra med några kronor eller många kronor gör det. Gå med i 1000-klubben, 1946-klubben eller låt din lilla eller stora verksamhet synas på en av Sveriges finaste speedwayarenor. Vi tror på Vetlanda Speedway, vi tror på Vetlanda Motorsällskap och vi tror att även du gör det!!!

Bli medlem genom att betala in 300:- på BG 304-7545 eller swish 1233555125 märk med namn och kontaktuppgifter. För att gå med i 1000-klubben gör du på samma sätt men du betalar in 1.000 kronor eller mer. Under medlems- och funktionärsmötet den 7 april kl. 18.00 kommer Styrelsen för VMS presentera planen och alla nya och gamla medlemmar och funktionärer hälsas varmt välkomna.