• Ligasponsorer

Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Tisdag Tis 11 Maj Maj
Tisdag Tis 25 Maj Maj
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug

Vetlanda Speedways hemmaarena byter namn

7 februari 2020 10:05

Den 24 juni 1949 kördes den första tävling på det som hittills varit Vetlanda Motorstadion. Idag, drygt 70 år senare får motorstadion ett nytt namn. Det är Hasses Gatukök & Pizzeria som gör en storsatsning ihop med klubben och sätter sitt namn på vår fina arena - Hasses Motorstadion!


När säsongen drar igång med Vetlanda Lagcup 17 april och BAUHAUS Ligan några veckor senare 5 maj kommer vi hälsa publik, förare och funktionärer välkomna tillbaka, men det då blir det till HASSES MOTORSTADION.

Efter drygt 70 år är det alltså dags att byta namn och det är med glädje och stolthet som detta samarbete kommer vara de närmaste tre åren. Ordföranden Stefan Gidius kan mycket glädjande konstatera att detta på ett tydligt sätt visar att näringslivet i Vetlanda står bakom vår fina förening i vår fortsatta satsning på framgångar.

Det är otroligt glädjande när ett lokalt företag tydligt markerar att man vill vara en del av en av kommunens mest framgångsrika föreningar säger Tommy Edvardsson som jobbar i klubbens sponsorkomité. Med nio SM-guld och arrangör av massor med internationella stortävling, såsom Interkontinentalfinaler, VM-semifinaler och GP-Challenge tävlingar så siktar vi tillsammans med ”Hasses” att de närmaste tre åren fylla på med många spännande arrangemang.

När Hasses Gatukök & Pizzeria startade 2005 i dagens regi var det svårt att se vilket fantastiskt fint företag man skulle se femton år senare. Bröderna Habib har gjort sig kända med sitt fina företag precis intill Kvarndammen i Vetlanda. Wahid, Josef och Mourad har i många år jobbat stenhårt med att ha kunden i focus och det har burit frukt för de är vida kända för att vara nummer 1 i sitt gebit i området.

Vi tycker att det är viktigt att vi som företag engagerar oss i föreningslivet och det ska bli spännande att jobba tillsammans med Vetlanda Speedway framöver, hälsar bröderna. När möjligheten erbjöds oss rådde det inga tveksamheter från vår sida, vi kommer jobba tätt ihop med VMS för att ge Vetlandaborna många häftiga speedwayögonblick framöver.

Nu väntar vi på våren och de första varven någonsin på Hasses Motorstadion!